Klättring/Climbing

IMG_2185

Vill du bli guidad till Bohusläns bästa klättring, eller vill du gå en kurs? Oavsett nivå och intresse erbjuder jag inspirerande klätterkurser och guidning i Sveriges bästa klätterområde – Bohuslän! Med drygt 20 års klättererfarenhet, varav 15 år som instruktör, törs jag lova dig en riktigt bra upplevelse.

Guided climbing and courses

Are you looking for a climbing guide in the best area in Sweden? I live in the area and have been climbing here for more than 20 years. Regardless if you climb grade 5 or 8 I will show you the very best routes.

Kursutbud

Kursutbudet ser du här till höger, klicka på respektive kurs för att läsa mer. Detaljerat kursinnehåll för en del av kurserna kan du hitta i kursnormerna på Svenska Klätterförbundets hemsida: www.klatterforbundet.se/dokument

Kursdatum 

Planerade kursdatum kan du se vid respektive kurs. Kontakta mig om du inte hittar ett datum eller en kurstyp som passar dig. Kurser kan hållas både på vardagar och helger. För tillfället (2019) har jag mycket begränsat med kurser och fokuserar på guidning och sprickklätterkurser.

Priser

Med Berg och hav får du kurser av hög kvalitet under ledning av en erfaren auktoriserad klätterinstruktör. Priset är beroende av kurstyp, men en grundkurs i klippklättring på två dagar kostar 2600 kr. På respektive kurstyp/arrangemang står aktuellt pris.

Kurslitteratur och utrustning

Instruktionsböckerna Stora boken om klättring samt Avancerad klättring och repteknik rekommenderas som kurslitteratur. Kontakta mig om du vill köpa böckerna. All klätterutrustning som behövs under en kurs får du låna. Om du har klättrat ett tag redan och har egen utrustning så går det även bra att använda denna under kursen.

Boende

Om du behöver någonstans att bo under din vistelse i Bohuslän så finns det flera alternativ i olika prisklasser. Från billiga klättercampingar till mer bekvämt boende. Kontakta mig för tips och rabatter. Jag samarbetar med Villa Bro i Brodalen som erbjuder olika typer av boende samt måltider.

Anmälan

Maila eller ring mig direkt, så bokar vi in tid och plats för kurs. Om du inte hittar en kurs som passar så hör av dig så kanske vi kan skapa en kurs som passar dina önskemål.

Välkommen att höra av dig – vi ses på klipporna!

 

 

 

Kommentarer inaktiverade.