Stora boken om klättring

Stora boken om klättring – En modern instruktionsbok anpassad för svensk klättring

Boken behandlar klippklättring och är skriven för att kunna användas som kurslitteratur för Svenska Klätterförbundets normerade klätterkurser. Innehållet fokuserar på klättring på mindre klippor i låglandet och tar upp det du behöver kunna för att topprepsklättra eller ledklättra på korta leder som säkras med naturliga säkringar eller med borrbultar.

Vill du köpa boken direkt från författaren? Gå till kontakt och skicka ett meddelande med din adress så hör jag av mig. Boken kostar 345 kr + frakt och jag skickar den direkt till dig så fort jag hinner. Du som går en av mina klätterkurser får köpa en bok till specialpriset 260 kr.

Boken ges ut av Calazo Förlag. På hemsidan www.calazo.se kan du läsa mer om boken.

En uppföljare till Stora boken om klättring är under produktion. Den kommer att behandla de aspekter av klippklättring som avsiktligt utelämnats i den första boken, bland annat långtursklättring, kamraträddning och aidklättring. Kontakta mig gärna om du har tankar om vad som bör ingå i en sådan bok, eller om du har synpunkter och åsikter på innehållet i Stora boken om klättring.

Kommentarer inaktiverade.